Aanschaf Zonneboiler systeem

Aanschaf Zonneboiler systeem

U bent zich aan het oriënteren op een zonneboiler, maar wat komt er nu allemaal kijken bij de aanschaf van een zonneboiler?

Aanschaf zonneboiler

U bent zich aan het oriënteren op een zonneboiler, maar wat komt er nu allemaal kijken bij de aanschaf van een zonneboiler?

Belangrijk is allereerst om de juiste keuze te maken voor een zonneboilersysteem. Dit hangt af van diverse zaken zoals of de zonnecollector op een schuin of plat dak geplaatst gaat worden. Daarnaast zijn het aantal personen dat in huis woont belangrijk, het gasverbruik en waar het boilervat geplaatst zal worden. Ook is het van belang of u het systeem wilt gebruiken voor tapwater of voor tapwater en verwarmingsondersteuning. Ook voor grotere woningen of toepassingen hebben wij geschikte systemen.

Een handige tool hierbij is onze zonneboiler keuze advies. Hierin kunt u in enkele eenvoudige stappen bepalen welk systeem voor uw situatie geschikt is. Kijk voor meer informatie op onze website en maak alvast de juist keuze voor een systeem om gas te gaan besparen. Heeft u nog vragen of weet u niet welk systeem geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Door onze specialisatie in Zonneboilers kunnen wij u vakkundig op weg helpen naar een minder gasverbruik met een TechniQ Energy zonneboilersysteem.

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »