Airco systemen voor koelen en verwarmen

Airco systemen voor koelen en verwarmen

Airco systemen voor koelen en verwarmen. Bestel nu gemakkelijk een goed airco systeem in onze webshop vanaf €654,-.

Ben je op zoek naar een goed airco systeem?

In onze webshop hebben we inmiddels een groot assortiment met Airco systemen. Hierbij heb je de keuze uit een split unit airco, maar ook uit een aantal multi split airco’s van Haier. We hebben airco’s van verschillende merken. Ken je al de bekende Haier airco’s? We hebben een ruim aanbod van dit merk en daarnaast hebben we Chigo en Daikin als topmerken onder de split unit airco’s. Alle airco’s hebben een inverter technologie waardoor de systemen koelen en verwarmen op een energievriendelijke manier. Onze airco systemen bestaan uit een binnen een buitenunit. De buitenunit wordt buiten het huis of de ruimte geplaatst. De binnenunit plaats je in de ruimte waar je wilt koelen. De airco kan de ruimte koelen, verwarmen en de lucht ontvochtigen. Split unit airco’s zijn vaak stillere airco’s dan mobiele airco’s. De buitenunit maakt vaak meer geluid.

Installatie en inbedrijfstelling

Onze airco’s zijn voorgevuld en het is mogelijk om zelf te installeren. Inbedrijfstelling dient echter gedaan te worden door een F-gassen specialist. We kunnen helpen met het vinden van een F-gassen specialist. Kijk ook voor meer informatie op stek.nl. Bestel nu gemakkelijk een goed airco systeem in onze webshop vanaf €654,-.

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »