Verduurzaming in gemeenten door heel Nederland

Verduurzaming in gemeenten door heel Nederland

Er wordt al druk verduurzaamd door gemeenten in heel het land. Er worden inmiddels ook diverse initiatieven opgezet door bedrijven en particulieren. Bekijk het overzicht met installaties door heel het land.

Verduurzaming in gemeenten door heel Nederland

Er wordt al druk verduurzaamd door gemeenten in heel het land. Er worden inmiddels ook diverse initiatieven opgezet door bedrijven en particulieren. In de nieuwe projectenkaart is mooi in beeld gebracht hoeveel duurzaamheidsprojecten er inmiddels zijn in Nederland. Hierbij is gekeken naar het aantal apparaten waar subsidie voor is verleend. Welke projecten worden er nou verstaan onder ISDE subsidie apparaten? Dit gaat om Biomassaketels, Pelletkachels, Warmtepompen en Zonneboilers. Bekijk de ISDE viewer voor alle duurzame installaties per gemeente. Hier vind je het artikel over verduurzamen door heel Nederland:

https://www.rvo.nl/actueel/nieuws/online-kaart-toont-duurzame-installaties-gemeente?utm_campaign=20200929&utm_content=do+io+inno+ao&utm_source=nieuwsbrief&utm_medium=email

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »