Wilt u gas besparen? Tijd voor een zonneboiler!

Wilt u gas besparen? Tijd voor een zonneboiler!

Wilt u gas besparen? Tijd voor een zonneboiler!
Met een zonneboilersysteem kunt u op een duurzame manier water verwarmen.

Wilt u gas besparen? Tijd voor een zonneboiler!

Met een zonneboilersysteem kunt u op een duurzame manier water verwarmen. Dit kan gebruikt worden voor zowel tapwater als voor verwarmingsondersteuning. Hierbij zijn een collector op het dak en een buffervat onderdeel van het systeem. Doordat er vaak in de winter extra warmte wordt gevraagd wordt het systeem vaak aangesloten op de cv-ketel zodat deze kan bijverwarmen indien nodig. Onze zonneboiler systemen zijn ook beschermd tegen bevriezing en oververhitting.

Kosten Zonneboiler

Afhankelijk van verschillende factoren zoals gasverbruik en aantal personen in huis is een zonneboiler systeem tussen de €2500,- en €8000,- , maar hier gaat de subsidie van het RVO nog vanaf. Zodra het systeem is geïnstalleerd kan er subsidie worden aangevraagd wat wordt toegekend door de overheid.

Wilt u meer informatie over een zonneboiler? Bekijk dan onze zonneboilerkiezer of neem contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 085-0653451. 

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »