Wist je dat een airco systeem ook kan verwarmen?

Wist je dat een airco systeem ook kan verwarmen?

Wist je dat een airco ook kan verwarmen?
Een airco systeem dat kan verwarmen. Dat is iets waar mensen niet snel aan denken bij een airco. Onze airco systemen kunnen wel degelijk koelen, maar ook verwarmen.

Wist je dat een airco ook kan verwarmen?

Een airco systeem dat kan verwarmen. Dat is iets waar mensen niet snel aan denken bij een airco. Onze airco systemen kunnen wel degelijk koelen, maar ook verwarmen. Daarmee is het een uitstekende aankoop voor meerdere seizoenen. Een airco systeem waarbij je kunt koelen en verwarmen wordt ook wel een warmtepomp genoemd.

Door het gebruik van een koelmiddel kan zo een systeem warmte transporteren van de ene naar de andere omgeving. In de winter is het dus mogelijk om de warmte uit de buitenlucht naar binnen te laten blazen als warme lucht. Ook als het vriest kan de airco warme lucht naar binnen verplaatsen.

Doordat de warmte wordt verplaatst inplaats van op te wekken is het aanschaffen van een airco een zeer energie-efficiënte wijze van verwarmen. Benieuwd geworden naar onze airco systemen?

Bekijk hier ons airco assortiment.

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »