Zonneboiler subsidie 2020

Zonneboiler subsidie 2020

Bent u benieuwd naar de zonneboiler subsidie voor 2020? Lees dan verder in deze blog. We zetten de subsidiebedragen voor de Zonneboilersets voor u op een rijtje.

Zonneboiler subsidie 2020

Bent u benieuwd naar de zonneboiler subsidie voor 2020? Lees dan verder in deze blog. We zetten de subsidiebedragen voor de Zonneboilersets voor u op een rijtje.

160 liter zonneboilerset met 18 heatpipes en Tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €860,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De besparing op gas voor tapwater bedraagt gemiddeld 65%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

200 liter zonneboilerset met 24 heatpipes en Tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1075,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 4 tot 6 personen. De besparing op gas voor tapwater bedraagt gemiddeld 70%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

200 liter zonneboilerset met 24 heatpipes en verwarming en Tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1074,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 2 tot 3 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 40%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

300 liter zonneboilerset met 30 heatpipes en verwarming en Tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1280,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 40%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

300 liter zonneboilerset met 36 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1367,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 40%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

400 liter zonneboilerset met 48 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1490,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 4 tot 5 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 45%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

500 liter zonneboilerset met 48 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1497,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 6 tot 7 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 50%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

500 liter zonneboilerset met 60 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €2305,- van toepassing. Deze set is geschikt voor een huishouden van 6 tot 7 personen. De besparing op gas voor tapwater en verwarming bedraagt gemiddeld 50%. Als zakelijke klant dient u eerst subsidie aan te vragen voordat de set wordt aangekocht.

Hygiënische boilers

500 liter Hygiënische zonneboilerset met 60 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €2301,- van toepassing. Dit systeem is uitermate geschikt voor grotere toepassingen als een camping, hotel, horeca, agrarische bedrijven, industrie of een woonboerderij.

800 liter Hygiënische zonneboilerset met 90 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €2506,- van toepassing. Dit systeem is uitermate geschikt voor grotere toepassingen als een camping, hotel, horeca, agrarische bedrijven, industrie of een woonboerderij.

1000 liter Hygiënische zonneboilerset met 120 heatpipes en verwarming en tapwaterondersteuning

Op deze set is een subsidie van €1730,-. van toepassing. Dit systeem is uitermate geschikt voor grotere toepassingen als een camping, hotel, horeca, agrarische bedrijven, industrie of een woonboerderij.

 

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »