Zonnecollectoren kopen

Zonnecollectoren kopen

Wil je op gas besparen? Dan wordt het tijd om aan een zonneboiler met zonnecollectoren te gaan denken.

Zonnecollectoren kopen

Wil je op gas besparen? Dan wordt het tijd om aan een zonneboiler met zonnecollectoren te gaan denken. In combinatie met een voorraadvat voor warm water heb je een ideaal warm water systeem op een duurzame manier. Daarnaast krijg je subsidie op onze zonneboilersets waardoor je uiteindelijke investering nog flink zal dalen. Ook goed om te weten is dat de zonnecollector op het dak wordt geplaatst en het voorraadvat vaak onder de collectoren in het huis.

Je kunt het systeem bijvoorbeeld gebruiken om te douchen op zonne-energie. Bij ons ben je aan het goede adres om informatie te krijgen over een geschikt zonneboiler systeem. Daarnaast hebben we al jarenlang ervaring met zonneboiler systemen. Met ons zonneboiler keuze advies systeem heb je al snel een idee van welk systeem voor jouw situatie geschikt is. Mocht je hierna nog vragen hebben kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Montage voor een zonneboiler systeem

Wij doen zelf geen montage, maar we kunnen wel de gegevens verstrekken van een partner van ons in uw regio. Hier kunt u een afspraak mee maken om de installatie te laten doen. Ook de kosten hiervoor gaan in overleg met de installateur.

Holland Solar WebwinkelKeur Solar Magazine Solar keymark Zonneboiler TUV CE
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »