Thermic Energy Buffervat 1000 liter Multi Energy met 1 wisselaar - Made in Germany
Buffervat 1000 liter Multi Energy met 1 wisselaar - Made in Germany 2020,-

Buffervat 1000 liter Multi Energy met 1 wisselaar - Made in Germany

€2.020,00

Incl. btw

€1.669,42

Excl. btw

Artikelnummer: SKS-1W-1000
Prijsbracket: B
EAN: 7430437662695
SKU: 7430437662695
  • Direct leverbaar
Informatie

Bijzonder geschikt voor legionellavrije tapwaterwaterverwarming. Efficiënte opslag van warmte door de mogelijkheid tot gelaagdheid. Warmwaterbereiding door hoogwaardige roestvrijstalen ribbelbuis met 1 warmtewisselaar met een gladde buis voor de aansluiting van een zonnesysteem. Hoog watercomfort en vooral hygiënisch.

Gegevens:

Materiaal Staal S235
Isolatie 120mm GREEN LINE
Ledig gewicht 191 kg
Maximale bedrijfsdruk tapwater 10 bar
Maximale bedrijfsdruk buffer 3 bar
Maximale temperatuur 95°C
Warmtewisselaars 1 warmtewisselaar met gladde buis voor zonne-energie met 1" IG, roestvrijstalen ribbelbuis van hoge kwaliteit 1¼" IG voor legionellavrije tapwaterverwarming in continu-flowprincipe. Het spiraalvormig gegolfde ontwerp zorgt voor perfecte stroming, retourlaagbuis voor temperatuurafhankelijke gelaagdheid van de verwarmingsretour, gelaagde laadinrichting (sensorstrip onder ritssluiting vanaf 600 liter).
Garantie 5 jaar
Energielabel C

 

Waarom een Multi Energy boilervat?

Nu de energieprijzen met astronomische stappen omhoog gaan door stijgende kosten voor gas- en CO2 belasting, wordt de aanschaf van een Multi Energy zonneboiler nog interessanter.

De Multi Energy Zonneboiler van TechniQ Energy werkt met heatpipe collectoren, die zelfs in de wintermaanden nog geregeld tempraturen creëert van 30 tot 35 graden in het vat.

Daarnaast biedt het Multi Energy vat de mogelijkheid om tot op wel 3 voedende apparaten aan te sluiten; warmtepomp, gasketel, houtkachel en minimaal 3 uitgiftecircuits; tapwater, cv/vloerverwarming en zwembadverwarming.

Goed gedimensioneerd kan een Multi Energy zonneboiler 45 tot 50% van uw TOTALE gasverbruik wegnemen!

In geval van een (buiten) zwembad kan de Multi Energy zonneboiler van 1 mei tot 15 september uw zwembad tussen de 26 en 30 graden houden. Daarnaast levert de zonneboiler gelijktijdig in deze periode de tapwatervraag van de woning en een eventuele buitendouche.

In de wintermaanden wordt het volledige Solar-vermogen van de zonneboiler toegewezen aan de woning.

Terugverdientijden liggen voor een gemiddeld huishouden tussen de 8 en 10 jaar.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »