Doorstroomverwarmers

1
Een doorstroomverwarmer (ook wel doorstroomboiler genoemd) is een klein apparaat speciaal voor het opwarmen van tapwater. Anders dan bij een traditionele elektrische boiler wordt er geen buffer van warm water aangelegd, maar wordt het water pas verwarmd..
Lees meer
Sorteren op:

Doorstroomverwarmer met als doel te voorzien in de warmwaterbehoefte voor de badkamer, keuken, etc. Deze doorstroomverwarmer is uitgerust met een elektronisch controle-systeem zodat een hoge efficiëntie en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn.

Lees meer
€425,00 €351,24

Incl. btw

Excl. btw

Een doorstroomverwarmer (ook wel doorstroomboiler genoemd) is een klein apparaat speciaal voor het opwarmen van tapwater. Anders dan bij een traditionele elektrische boiler wordt er geen buffer van warm water aangelegd, maar wordt het water pas verwarmd op het moment dat er vraag is naar warm water. Omdat er geen voorraad warm water op temperatuur gehouden hoeft te worden, is een doorstroomverwarmer efficiënter dan een elektrische boiler.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »