Haier Tundra Green airco 2.5 kW inverter (complete set 5M)
Haier Tundra Green airco 2.5 kW inverter (complete set 5M) 0,-

Haier Tundra Green airco 2.5 kW inverter (complete set 5M)

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: Haier-tundra-green-airco-2.5kw-inverter-compleet-set-5m
Prijsbracket: C
EAN: 7446030753715
SKU: 7446030753715
 • Levering op afspraak
Informatie
Offerte aanvragen
Check de specificaties vóór installatie
Compressor: Panasonic
Stroom: 230V
Luchtuitstroom: 500 m3/h
Vermogen koeling: 2600 Watt
Vermogen verwarming: 2400 Watt
Opgenomen vermogen koelen: 800 Watt
Opgenomen vermogen verwarmen: 780 Watt
SEER/SCOP waarde: 6.2/4.0
Energieklasse: A++
Regelbereik: -15 tot +24
Geluidsniveau: 37/32/28/20 dB
Afmetingen binnenunit: 82cm x 19.5cm x 28cm
Aansluitingen: 1/4 x 3/8
Voorgevuld: Ja
Koelen: Ja
Verwarmen: Ja

 

Voorgevuld airco systeem.

 • Koelvermogen: 2,5 kW
 • Verwarmvermogen: 2,5 kW
 • Hoeveelheid koudemiddel gas: 0,53 kg
 • GWP waarde: 675 per kilo
 • Waarschuwingen: Dit product bevat gefluoreerde broeikasgassen!

 

 

R32 Koudemiddel
Het nieuwe koudemiddel R32 is milieuvriendelijker door het lage Globel Warming Potential (GWP). Het GWP geeft de maat van CO2 uitstoot aan. Het reduceren van CO2 uitstoot is van groot belang, omdat CO2 uitstoot ervoor zorgt dat de aarde steeds meer opwarmt. 
In vergelijking met het koudemiddel R410A heeft het nieuwe R32 koudemiddel nog maar een derde van het GWP. Daarmee voldoet het R32 koudemiddel tevens aan de Europese afspraken die gemaakt zijn om de hoeveelheid GWP te reduceren en wordt er voldaan aan de regelgeving van 2025. Door het verminderen van de GWP waardes in het R32 koudemiddel wordt de uitstoot van broeikasgassen teruggedrongen.

Omschrijving
 
Koelen, verwarmen, ontvochtigen
Energiezuinig; A++/A+
Maximaal 65 m3
Zeer geruisloos (Quiet 20db)
Auto-restart functie
Verlicht display met temp. aanduiding
Wifi print optioneel
Infra rood afstandbediening
Variabele koelleiding lengte
2 jaar fabrieksgarantie
 
Deze plug and play set wordt geleverd inclusief:
 • Buiten unit (gevuld)
 • Binnen unit
 • Afstandsbediening.
 • 5m koelleiding
 • 5m stuurstroomkabel
De Haier Tundra Green is een single-split set met een modern design en gemaakt van duurzame materialen. De Haier Tundra Green is van alle gemakken voorzien. De airconditioning is voorzien van een led-display met temperatuurindicatie, een afstandbediening en mogelijkheid tot het uitbreiden met een wifi interface. Hierdoor is de Tundra Green ook met een smartphone of tablet te bedienen. De Tundra Green 2,5kW is te gebruiken in ruimtes tot 65m3. 

De Haier Tundra Green is zeer stil door optimalisatie van de geluidstechnologie met o.a. aanpassing van de compressorfrequentie, controle van de ventilatorsnelheid en luchtkanaalontwerp, waardoor het geluidniveau afneemt tot slechts 20dB(A) met de speciale QUIET-instelling. Door gebruik van het koudemiddel R32 wordt een hogere score wordt bereikt op de Energie Efficiëntie Richtlijn (EER). Ook biedt R32 betere prestaties dan R410A bij extreme buitentemperaturen. Ook goed nieuws voor het milieu; Het aardverwarmingsvermogen (Global Warming Potential) van R32 bedraagt slechts een derde van het GWP van R410A. 

Haier is tegenwoordig één van de grootste leveranciers van airco systemen ter wereld. Haier beschikt wereldwijd over 16 airconditioning fabrieken, waaronder MHAQ, een joint venture tussen Haier en Mitsubishi Heavy. De totale productiecapaciteit van Haier Airconditioning is ruim 20 miljoen stuks per jaar .

Haier airco systemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat. Haier heeft een volledige reeks oplossingen voor alle energieklassen ontwikkeld, die voldoen aan de nieuwe ErP-richtlijn.
 
Standaard geleverd met
Buiten unit (gevuld)
Binnen unit
Afstandsbediening.
5m koelleiding
5m stuurstroomkabel
 
Dit product valt onder de Europese F-gassenverordening en inbedrijfstelling mag uitsluitend uitgevoerd worden door een F-gassen gecertificeerd bedrijf.
 
 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »