Jinko solar PV zonnepanelen set 16 x 320WP + Growatt 5000TL3-S omvormer
PV zonnepanelen set 16 x 320WP + Growatt 5000TL3-S omvormer 4200,-

PV zonnepanelen set 16 x 320WP + Growatt 5000TL3-S omvormer

€4.200,00

Incl. btw

€3.471,07

Excl. btw

Prijsbracket: C
EAN: 7446030757782
  • Direct leverbaar
Informatie

Complete PV zonnepanelen set

16 x Jinko Solar 320WP HS320M-30D BB 1665
1 x Growatt Min 5000TL3-S omvormer
1 x Growatt Wifi-X module
Esdec Clickfit Evo montagemateriaal voor 2 rijen van 8 portrait op schuin dak óf
Esdec FlatFix Fusion montagemateriaal 2 rijen van 8 landscape voor plat dak
20 meter DC-kabel en 2x male/female MC4-stekkers
20 meter aardingskabel en 2 aardingsklemmen
1 x DC werkschakelaar

Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black panelen zijn onder andere door het gebruik van een zwarte achterplaat en frame helemaal zwart. De PERC-zonnecellen zijn voorzien van 5 busbars en zijn resistent tegen PID. De manier waarop de cellen en het glas zijn ontworpen zorgen ervoor dat het paneel zelfs in omgevingen met weinig licht uitstekend presteert. Tevens zijn er diverse certificaten betreffende weersbestendigheid verstrekt. De kabel heeft een afwijkende lengte van 1200mm.

5 busbars

Busbars voorzien het paneel van de mogelijkheid om stroom tussen de zonnecellen te vervoeren. In principe geldt dat hoe meer busbars een zonnecel bevat, hoe beter. De cellen van een Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black bevatten elk 5 busbars.

PERC-technologie

Normaliter gaat er relatief veel energie verloren in de vorm van warmte. Dit doordat niet al het licht wordt geabsorbeerd en de geleidende achterkant van het paneel bereikt. PERC-technologie voegt niet-geleidende lijntjes toe aan de achterkant van de cellen. Deze reflecteren het licht wat niet direct is omgezet terug de zonnecel in, zodat dit alsnog in stroom omgezet kan worden.

PID-resistentie

Zonnepanelen van JinkoSolar zijn de enige modulen die de ‘dubbele-85-test’ doorstaan. Dit zijn tests waarbij de panelen gedurende 96 uren worden blootgesteld aan een temperatuur van 85°C en een luchtvochtigheid van 85%. Het resultaat van deze testen liet een vermogensverlies zien van minder dan 5%.

Certificaten

De Jinko Solar 320 wp Cheetah All Black zonnepanelen zijn gecertificeerd voor een statische wind- en sneeuwbelasting van achtereenvolgens 2400 en 5400 Pa. TÜV Nord heeft ook certificaten afgegeven voor resistentie tegen zout en ammoniak.

Specificaties
Meer informatie
Art.nr. JKM320M-60HB
Merk Jinko Solar
Fabrikant Jinko Solar
Hoeveelheid per pallet 35 pcs
Garantie in jaren 12De omvormers van Growatt hebben een hoog rendement en worden geleverd met een interne DC-schakelaar. Er is geen ventilator, dus de omvormers zijn geruisloos en duurzaam. De omvormer is voorzien van een LCD display en wij leveren in onze sets standaard een module om de omvormer aan te sluiten op uw Wifi-netwerk.

Een goed montagesysteem is stabiel, voorkomt schade en lekkage aan je dak en gaat minimaal 20 jaar mee. De montagesystemen van Esdec zijn betrouwbaar en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Alle systemen hebben een mooi strakke afwerking, zijn gecertificeerd en voldoen aan internationale veiligheidseisen.

Uiteraard zijn ook andere typen panelen en omvormers leverbaar. Plaats een aanvraag voor een offerte op maat.

Wij kunnen tevens de volgende diensten aanbieden bij deze set:
-Opbrengstberekening voor uw adres: €69,- incl.
-BTW-Teruggave service: €135,- incl.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »