• Groothandel in duurzame warmte
  • Snelle levering
  • Voor particulier en bedrijf

Speedcomfort C[onvector]. Voor convectoren en convectorputten.

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

SpeedComfort [C]onvector

 

Geschikt voor convectoren en ook toepasbaar in convectorputten.

De SpeedComfort C wordt geleverd met eenvoudig te monteren afstandhouders. Hierop geplaatst wordt het effect van de SpeedComfort vergroot.De afstandhouders zorgen er voor, dat de magneten in de zijkant van de behuizing niet tegen de buitenwand kunnen komen. Dit is van belang om contactgeluid te voorkomen. Zorg dat de SpeedComfort altijd vrij van de metalen delen op de convector wordt geplaatst.
Je kan tot zes SpeedComforts in serie op één voeding aansluiten. Ze worden tegelijk door één thermostaatschakelaar automatisch aan en uit gezet.

In een convectorput is de SpeedComfort C goed toepasbaar.

Deze versie van de SpeedComfort kan oude gietijzeren radiatoren met lamellen ondersteunen. Je plaatst dan de SpeedComfort op de afstandhouders op de grond onder de radiator. De externe thermostaatschakelaar klik je met de magneetjes vast in de buurt van de warme aanvoerleiding. 

Op afstandhouders (pootjes) wordt de SpeedComfort C op een convector geplaatst. Op een langere convector plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. 

De SpeedComfort C heeft een externe temperatuurgevoelige schakelaar die je met magneten plaatst op de aanvoerleiding van het warme cv water. Als die leiding niet magnetisch is, kan het kastje met een bijgeleverd klittenbandje worden vastgezet.

De SpeedComfort C gaat automatisch werken als de thermostaatschakelaar 33 graden of warmer wordt en stopt ook weer automatisch bij afkoeling onder 25 graden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »