• Groothandel in duurzame warmte
  • Snelle levering
  • Voor particulier en bedrijf

Speedcomfort N[arrow]. Voor radiatoren met minimaal 38 mm ruimte tussen de platen.

0
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

SpeedComfort [N]arrow

  

Geschikt voor radiatoren met minimale afstand tussen de platen van 38 mm.

Je klikt bijgeleverde beugels boven op de SpeedComfort N. De uitschuifbare magneten op de beugels zorgen voor een eenvoudige en stevige plaatsing onder de radiator. Je kunt de SpeedComfort het best aan de voorzijde gelijk met de voorkant van de radiator plaatsen. Dat ziet er beter uit en aan de achterzijde duwt de SpeedComfort dan ook nog lucht langs de radiator. Hierdoor verdwijnt wat minder warmte in de (buiten)muur.Onder een langere radiator plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding. Even kijken waar de muurbeugel en de verbindingsklip tussen de twee platen zich bevinden.
Meerdere exemplaren in serie geplaatst, worden door één thermostaatschakelaar bediend.

Oude plaatradiatoren hebben soms geen convectielamellen tussen de platen en zijn daardoor minder geschikt. 
Ook de oude gietijzeren radiatoren zijn niet geschikt voor de SpeedComfort N.

Je klikt bijgeleverde beugels boven op de SpeedComfort N. De uitschuifbare magneten op de beugels zorgen voor een eenvoudige en stevige plaatsing onderaan de radiator. 
Onder een langere radiator plaats je meerdere exemplaren in serie, aangesloten op één voeding.
Meerdere exemplaren in serie geplaatst, worden door één thermostaatschakelaar bediend.

De SpeedComfort N kan je ook toepassen onder een radiator met één plaat, als je minimaal 5,5cm ruimte hebt tussen de achterkant van de plaat en de muur. Voor steun aan de muurzijde bestel je er metalen steunplaatjes bij. Die plak je op de muur op de plek waar de magneetjes in de beugeltjes de muur raken.

De SpeedComfort N heeft een externe temperatuurgevoelige schakelaar. Die je met magneten plaatst aan de achterzijde van de radiator, dicht bij de aanvoerleiding van het warme water.

De SpeedComfort N gaat automatisch werken als de radiator 33 graden of warmer wordt en stopt ook weer automatisch als de radiator afkoelt tot 25 graden. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »