Tweede kans aanbiedingen

6
Hier vind u items die retour zijn gekomen, maar nog in de originele verpakking zitten en dus zo goed als nieuw zijn. Deze bieden wij u nu met forse korting aan. We informeren u per product over de status in deze categorie.
Lees meer
Sorteer op:

Tweedekans aanbieding Elektrische boiler Tesy Bilight 50 liter. Dit classic model is retour gekomen, maar zit nog in de originele verpakking. Zo goed als nieuw. Nieuwprijs: €210,- Nog 1 beschikbaar.

Lees meer
€169,00 €139,67

Incl. btw

Excl. btw

Tweedekans aanbieding Elektrische duo boiler anti-kalk 50 liter. Deze boiler is retour gekomen. Normale prijs is €250,-. De boiler is zo goed als nieuw en zit nog in de originele verpakking.

Lees meer
€199,00 €164,46

Incl. btw

Excl. btw

Tweedekans aanbieding Elektrische boiler 6 liter close-up. Dit item is retour gekomen, maar zit nog in de originele verpakking. De nieuwprijs is €109,-

Lees meer
€79,00 €65,29

Incl. btw

Excl. btw

Elektrische boiler 6 liter close-in (Tweedekans aanbieding ). Deze items zijn retour gekomen, maar zitten nog in de originele verpakking. De nieuwprijs is €109.-. Dit is een compact model.

Lees meer
€79,00 €65,29

Incl. btw

Excl. btw

Tweede kans aanbieding Biodom CV Pelletketel H20. Deze pelletketel is retour gekomen en heeft een deuk aan de zij en achterkant maar is technisch in goede staat en zo goed als nieuw. Vandaar dat we deze ketel met forse korting kunnen aanbieden. Nieuw ko

Lees meer
€2.500,00 €2.066,12

Incl. btw

Excl. btw

Dit item is retour gekomen, maar zit nog zo goed als nieuw in de verpakking. De Wijas Mix 3,5 drukloze doorstroomverwarmer (3,5 kW) is ontworpen om te voorzien in de warmwatervraag voor wastafels en spoelbakken. De normale prijs is €99,95, maar je kunt h

Lees meer
€69,00 €57,02

Incl. btw

Excl. btw

Hier vind u items die bij ons retour zijn gekomen, maar nog in de originele verpakking zitten en dus zo goed als nieuw zijn. Ze zijn bij binnenkomst door ons gecontroleerd op eventuele schades en correcte werking en zijn zo goed als nieuw bevonden. Deze items bieden u nu wij met forse korting aan. We informeren u per product over de staat waarin het artikel zich bevind. Enkel zo goed als nieuwe producten worden als tweede kans item aangeboden. Tweede kans items kunnen niet retour worden gestuurd. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »