Tweede kans aanbiedingen

2
Hier vind u items die retour zijn gekomen, maar nog in de originele verpakking zitten en dus zo goed als nieuw zijn. Deze bieden wij u nu met forse korting aan. We informeren u per product over de status in deze categorie.
Lees meer
Sorteren op:

Tweede kans aanbieding Biodom CV Pelletketel H20. Deze pelletketel heeft tijdens het transport een deuk aan de zij en achterkant opgelopen, maar is nog nooit aangesloten geweest. Een nieuwe pelletketel dus en technisch in goede staat. Door de schade kunn

Lees meer
€1.750,00 €1.446,28

Incl. btw

Excl. btw

Eldom Favourite elektrische boiler 50 liter

Lees meer
€165,00 €119,50 €98,76

Incl. btw

Excl. btw

Hier vind u items die bij ons retour zijn gekomen, maar nog in de originele verpakking zitten en dus zo goed als nieuw zijn. Ze zijn bij binnenkomst door ons gecontroleerd op eventuele schades en correcte werking en zijn zo goed als nieuw bevonden. Deze items bieden u nu wij met forse korting aan. We informeren u per product over de staat waarin het artikel zich bevind. Enkel zo goed als nieuwe producten worden als tweede kans item aangeboden. Tweede kans items kunnen niet retour worden gestuurd. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »