Lucht-water Warmtepompen

5
De NIBE F2040 is een stille, modulerende inverter-gestuurde monoblock lucht/water warmtepomp. Deze warmtepomp is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6 tot 16 kW.
Lees meer
Sorteren op:

Op dit product gaat nog een aantrekkelijke ISDE-subsidie van €2.700,- af!

Lees meer
€4.743,20 €3.920,00

Incl. btw

Excl. btw

Let op de NIBE SMO 20 is benodigd bij een warmtepomp van NIBE.De NIBE SMO 20 is een regelunit met basisfuncties voor het aansturen van NIBE lucht/water warmtepompen. Hij vormt in combinatie met de lucht/water warmtepomp een intelligent en energiezuinig kl

Lees meer
€975,00 €805,79

Incl. btw

Excl. btw

€415,00 €342,98

Incl. btw

Excl. btw

Meer informatie over NIBE warmtepompen

De NIBE F2040 is een stille, modulerende inverter-gestuurde monoblock lucht/water warmtepomp. NIBE levert deze warmtepomp in vier verschillende uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6 tot 16 kW. In combinatie met een uitgebreid assortiment bijpassende binnenunits en regelingen kan met de serie F2040 lucht/water warmtepompen dan ook een passende warmtepompinstallatie voor iedere situatie worden samengesteld. De warmtepomp is met een passend vermogen geschikt voor toepassing in een all-electric installatie, maar kan met een (bestaande) cv-ketel ook uitstekend worden gecombineerd in een hybride installatie. Door de monoblock-uitvoering mag elke vakbekwame installateur de F2040 zonder F-gassencertificaat installeren. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »