Lucht-water Warmtepompen

3
De NIBE F2040 is een stille, modulerende inverter-gestuurde monoblock lucht/water warmtepomp. Deze warmtepomp is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6 tot 16 kW.
Lees meer
Sorteren op:

Op dit product gaat nog een aantrekkelijke ISDE-subsidie van €2.700,- af!

Lees meer
€5.036,00 €4.161,98

Incl. btw

Excl. btw

De Acond is een stille en efficiënte hoge temperatuur warmtepomp (tot 70˚ C) die ook nog eens in aanmerking komt voor de ISDE subsidie!

Lees meer
€14.725,00 €12.169,42

Incl. btw

Excl. btw

Meer informatie over NIBE warmtepompen

De NIBE F2040 is een stille, modulerende inverter-gestuurde monoblock lucht/water warmtepomp. NIBE levert deze warmtepomp in vier verschillende uitvoeringen met een maximaal vermogen van 6 tot 16 kW. In combinatie met een uitgebreid assortiment bijpassende binnenunits en regelingen kan met de serie F2040 lucht/water warmtepompen dan ook een passende warmtepompinstallatie voor iedere situatie worden samengesteld. De warmtepomp is met een passend vermogen geschikt voor toepassing in een all-electric installatie, maar kan met een (bestaande) cv-ketel ook uitstekend worden gecombineerd in een hybride installatie. Door de monoblock-uitvoering mag elke vakbekwame installateur de F2040 zonder F-gassencertificaat installeren. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »