Complete zonneboiler-sets met ISDE-subsidie tot €2500!

Met meer dan 1000 gerealiseerde projecten is TechniQ Energy dé specialist in zonnewarmte systemen. We beschikken over een zeer compleet assortiment zonneboiler systemen en zijn daarnaast gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen.
Lees meer

Met meer dan 1000 gerealiseerde projecten is TechniQ Energy dé specialist in zonnewarmte systemen. We beschikken over een zeer compleet assortiment degelijke zonneboiler systemen en zijn daarnaast gespecialiseerd in het leveren van maatwerk oplossingen. Op al onze zonneboilersets zit ISDE-subsidie! Op de product pagina's kunt u per set precies zien hoeveel subsidie u kunt ontvangen. 

Als u twijfelt welke zonneboiler u nodig heeft, kunt u de zonneboiler kiezer gebruiken of een offerte op maat bij ons aanvragen.

Indien u zelf handig bent kunt u de systemen met onze ondersteuning zelf plaatsen, als u de montage wilt uitbesteden, neemt u dan contact op met uw vaste installateur of laat de installatie door ons verzorgen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »