• Specialist in duurzame oplossingen
  • Snelle levering
  • Voor particulier en bedrijf

Grote systemen

3
Zonneboiler voor hotel, camping, B&B, wij hebben een mooie oplossing. Hoge ROI en mooie subsidies. Voor grootverbruikers van veel energie, zoals hotels en campings, kunnen de besparingen fors oplopen met een grote zonneboiler set.
Lees meer
Sorteer op:

Met €2094,- ISDE subsidie. Bij hygiëne zonneboiler sets stroomt het tapwater door de hygiëne spiraal van het hygiëne boilervat. Hierdoor heeft legionella geen kans. Voor grotere toepassingen zoals horeca, agrarisch en industrieel.

Lees meer
€5.695,00 €4.706,61

Incl. btw

Excl. btw

Met €2360,- ISDE subsidie. Bij hygiëne zonneboiler sets stroomt het tapwater door de hygiëne spiraal van het hygiëne boilervat. Hierdoor heeft legionella geen kans. Voor grotere toepassingen zoals horeca, agrarisch en industrieel.

Lees meer
€7.195,00 €5.946,28

Incl. btw

Excl. btw

Met €2184,- ISDE subsidie. Bij hygiëne zonneboiler sets stroomt het tapwater door de hygiëne spiraal van het hygiëne boilervat. Hierdoor heeft legionella geen kans. Voor grotere toepassingen zoals horeca, agrarisch en industrieel.

Lees meer
€8.295,00 €6.855,37

Incl. btw

Excl. btw

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »