• Afrekenen is uitgeschakeld.

Tussenwoning met vloerverwarming, boiler op de begane grond

3
Als er een laag temperatuur verwarming systeem in de tussenwoning aanwezig is adviseren we het 500 liter systeem om de cv ketel te ondersteunen. Indien u (later) een pelletketel, warmtepomp of meerdere warmtebronnen wilt aansluiten: De Multi Energy set.
Lees meer
Sorteren op:

Met een €2.246 ISDE subsidie. Met deze 500 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u zo'n 40-60% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€7.435,00 €6.144,63

Incl. btw

Excl. btw

Met een €3.459 ISDE subsidie. Met deze 500 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u tot zo'n 40-60% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€7.890,00 €6.520,66

Incl. btw

Excl. btw

Met de Multi Energy bent u klaar voor de toekomst!
Op deze zonneboiler kunnen verschillende warmtebronnen aangesloten worden en ondersteunt zowel tapwater als verwarming.

Met een €3470 ISDE subsidie.

Lees meer
€8.430,00 €6.966,94

Incl. btw

Excl. btw

 

Als er een laag temperatuur verwarming systeem in de tussenwoning aanwezig is adviseren we het 500 liter systeem om de cv ketel te ondersteunen.

Indien u (later) een pelletketel, warmtepomp of meerdere warmtebronnen wilt aansluiten adviseren we u het Multi Energy systeem te kiezen.

Neem voor het bepalen van de juiste slang lengte de afstand tussen de collector en de plek voor het boilervat + 5 meter = lengte van de slang minimaal benodigd.

zonneboiler collector keuze

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »