Tussenwoning met vloerverwarming, boiler op de begane grond

3
Als er een laag temperatuur verwarming systeem in de tussenwoning aanwezig is adviseren we het 500 liter systeem om de cv ketel te ondersteunen. Indien u (later) een pelletketel, warmtepomp of meerdere warmtebronnen wilt aansluiten: De hygiëne set.
Lees meer
Sorteren op:

Met €1.497,- ISDE subsidie. Met deze 500 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u zo'n 40-60% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€4.970,00 €4.107,44

Incl. btw

Excl. btw

Met €2305,- ISDE subsidie.Met deze 500 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u tot zo'n 40-60% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€5.235,00 €4.326,45

Incl. btw

Excl. btw

Met €2301,- ISDE subsidie.Bij hygiëne zonneboiler sets stroomt het tapwater door de hygiëne spiraal van het hygiëne boilervat. Hierdoor heeft legionella geen kans. Voor grotere toepassingen zoals horeca, agrarisch en industrieel.

Lees meer
€6.255,00 €5.169,42

Incl. btw

Excl. btw

 

Als er een laag temperatuur verwarming systeem in de tussenwoning aanwezig is adviseren we het 500 liter systeem om de cv ketel te ondersteunen.

Indien u (later) een pelletketel, warmtepomp of meerdere warmtebronnen wilt aansluiten adviseren we u het hygiëne systeem te kiezen.

Neem voor het bepalen van de juiste slang lengte de afstand tussen de collector en de plek voor het boilervat + 2,5 meter = lengte van de slang minimaal benodigd.

zonneboiler collector keuze

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »