Tussenwoning zonder vloerverwarming, boiler op de begane grond

2
Bij een tussenwoning zonder vloerverwarming adviseren we u een 300 liter systeem te plaatsen. Dit is onze meest geadviseerde en best verkochte TechniQ Energy zonneboiler set!
Lees meer
Sorteren op:

Met €1.280,- ISDE subsidie. Met deze 300 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u ca. 40% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€3.885,00 €3.210,74

Incl. btw

Excl. btw

Met €1.367,- ISDE subsidie. Met deze 300 liter zonneboiler set voor vloerverwarming- en tapwaterondersteuning bespaart u ca. tot 40% aan gas. Geleverd inclusief RVS leiding, thermostaatkraan, inlaatcombinatie en driewegklep!

Lees meer
€4.295,00 €3.549,59

Incl. btw

Excl. btw

 

Als er geen laag temperatuur verwarming systeem in de tussenwoning aanwezig is adviseren we het 300 liter systeem om de cv ketel optimaal te ondersteunen.

Een 300 liter TechniQ Energy is vaak de beste keuze, dit is niet voor niets onze meest verkochte set! 

Neem voor het bepalen van de juiste slang lengte de afstand tussen de collector en de plek voor het boilervat + 2,5 meter = lengte van de slang minimaal benodigd.

zonneboiler collector keuze

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »